Skördefest Kristianstad

Skördefesten Kristianstad

Skördefest Kristianstad är en del av Kristianstads smakmånad. När sommaren börjar lida mot sitt slut och det är dags att skörda grönsaker, frukt, ändra i trädgården. Då arrangeras den årliga smakmånaden.

Skördefest Kristianstad på tivoliparken, lördagen den 31 augusti mellan klockan 11.00-17.00

Telefonen ringer hemma i Rånnemåla och en glad tjej frågar om vi vill komma till tivoliparken i Kristianstad? Det är en skördefest. Det tog endast några minuter innan vi bestämt oss, en liten titt i planeringskalendern och så var det klart. Klart att vi kommer.

Samma glädje som en barnunge på julafton, börja vi planera. Honungen var given, ringblomssalvan likaså och våra trädgårdsrumpor och figurer.

Trädgårds rumpa flickan
en av de olika trädgårdsfigurerna

fler trädgårdsfigurer här

Välkommen att provsmaka vår omtyckta honung, årets sommarhonung överraskade oss alla. Till skillnad mot en ljus försommarhonung blev det en lika mörk som ljunghonungen. Sommarens honung har en silkeslen konsistens och otroligt god, tycker vi men vad tycker du?

Till vårt sortiment finns också 18 olika smaksatta honungssorter och givetvis med naturliga ingredienser. Smaker som till exempel honung med saffran, ceylonkanel, menthol, gräddkola, chokladmint, mangolime är bara några. Så vi hoppas verkligen att du är nyfiken på hur de smakar och vill provsmaka.

Vår honung

sommarens goda honung

Välkommen alla liten som stor till skördefest Kristianstad

Mer info här