Trädgårdsdagen i sölvesborg

Trädgårdsdagen i Sölvesborg

Trädgårdsdagen i Sölvesborg slottslängor lördagen den 17 augusti mellan klockan 10-16. Ett 80 -tal utställare, ställer ut på Sölvesborgs slottslängor och det vackra slottsområdet

Hela slottsområdet kommer vara fyllt med trädgård- och smakprodukter. För dig som önskar mer information eller råd om din trädgård, finns även en trädgårdsrådgivare till hands.

Läs mer om dagen här

Till vår stora glädje har vi fått möjligheten att medverka på denna trädgårdsdag. Är du ute efter en trädgårdsrumpa till dig själv och din trädgård eller som en rolig present? Rumpan med mamelucker, lilla mormor, flickan med vattenkanna eller några hönor, ja du väljer själv. Välkommen att se vad vi har att erbjuda.

vill du kika innan på våra rumpor

Du är även välkommen att provsmaka vår omtyckta honung. I dagsläget kan vi erbjuda 18 olika smaksatta honungssorter. Vi använder givetvis endast naturliga ingredienser när vi smaksätter vår honung. Naturligtvis har finns även den naturella honungen och har vi tur kanske även den nyslungade honungen.