Trädgårdsdag i Bäckaskog Slottspark

Trädgårdsdag i Bäckaskog slottspark

Trädgårdsdag i Bäckaskog går av stapeln söndagen den 25 augusti mellan kl 10-16. I år är det dessutom 20 års jubileum.

Är du trädgårdsintresserad så är detta mässan för dig. Slottsparken är fylld med blommor, växter, trädgårdsprydnader, verktyg ja allt som hör trädgården till. Kryssa för denna dag i almanackan, redan nu. Ta en heldag, så du kan strosa runt och njuta av all dess prakt.

Blir du hungrig så är även Slottets restaurang på plats i parken med både mat och kaffe.

Rånnemåla har förmånen att deltaga på trädgårdsmässan.

I dagsläget har vi 18 olika smaksatta honungssorter. Vi använder givetvis endast naturliga ingredienser i vår honung. Är du nyfiken? Du är hjärtligt välkommen att provsmaka alla sorter, även sommarens naturella honung. Har vi tur med vädret så har vi dessutom med oss nyslungad honung.

Kika på de omtyckta trädgårds rumpor, vilken modell föredrar du? Fyra generationer rumpor. Här är lilla mormor.  

Hjärtligt välkomna alla