Pyssel och hobby

Pyssel och hobby eller hantverk för alla kreativa. Är du sugen på att testa något nytt? Känslan att få skapa något. Oavsett om du är ung eller gammal så ger det dig en tillfredsställelse av att ”jag kan”.

Min dotter gav mig några ord, som har blivit ett ordspråk inom familjen. Nu ger vi den till dig. ”hur svårt kan det va”3D motiv bok vinter

För inom allt skapande finns det inga regler för hur exakt det ska se ut. Det finns inga fel, vilket är en himla tur. Vi är alla unika och du bestämmer hur ditt skapande ska vara. Jag själv har hållit på med olika sorters pyssel eller hantverk i snart 40 år. Jag önskar jag kunde förmedla den glädjen, lugnet nästan meditativa tillstånd man är i, när man skapar.3D motiv motorcross

Eller känslan av att det kliar i fingrarna när du ser något nytt. Då du vill prova för provandets skull, tänja gränserna lite.

Välkommen in på sidan

3D utstansade motiv

Dekorera dina alster med stickers

Lycka till med ditt skapande

Lena