Medeltidig marknad Killebom 2024

Medeltidig marknad Killebom är stadsfesten i Sölvesborg och går av stapeln den 6 juli. Vi börjar kl 10 och håller på till kl 16.00. Välkommen till S:t Nicolai kyrka.

Här flyttas du bakåt i tiden, vi utställare har kläder som på medeltiden, du finner gyckel och narrspel, det kommer riddare på besök och en riktig trollkarl. Jag tror att solen skiner från klarblå himmel också. Ja denna dag erbjuder Stadsfesten i Sölvesborg mycket

För dig som vill läsa om stadsfesten kommer här en länk

Jag hoppas att du kommer och förgyller vår dag. Jag hoppas också att du vill provsmaka vår honung naturell och smaksatta. När vi smaksätter vår honung använder vi endast naturliga ingredienser. Smaksatt honung som du kan använda till din matlagning, dessert eller drycker, eller stoppa i munnen direkt. En del smakar som rena drömmen men det får du själv avgöra.

julens goda smaker

Mer på vårt bord finns även vår omtyckta ringblomssalva. Prova den, gå runt och kika på de alster som finns att beskåda, känns de insmorda händerna mjuka och är nått för dig är du välkommen igen.

Nytt för i år är att våra små skyddsänglar vi har med oss på marknader. I år går 50% till ”Min stora dag” Allt redovisas allt eftersom i våra nyhetsbrev och slutsumman även på facebook.

För dig som tycker att Sölvesborg är långt bort eller har förhinder. Eller kanske du vill ta en liten utflykt till vårt smultronställe i lilla Rånnamåla så ska du veta att du är hjärtligt välkommen, men snälla ring innan. Vi kanske tittar till våra bin.

Häng med vad som händer i vår tomteverkstad, vilka marknader vi är på och vad vi håller på med hur vår vardag ser ut. Gilla oss gärna på Facebook då blir jag glad.

Hjärtligt välkomna till Medeltidig marknad Killebom 2024

Tomtefar lyser upp i mörkret
Tomtefar skapar en förtrollande trädgårdsmiljö och med uppladdningsbar lampa kan du själv styra styrkan i skenet.
Köksrullehållare-ko Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros är först ut. Ge ditt kök en charmig touch med vår köksrullehållare. Med dess söta design är den ett praktisk verktyg i köket. Dessutom sprider den glädje och humor till din matlagning.
120 gram Honung-Kardemumma
Honung och kardemumma tillkom hösten 2023 och blev snabbt omtyckt på julmarknaderna. Mycket god på en kardemummaskorpa eller i kaffet. Testa den till pannacotta, blåbärskakan, bullafyllningen, glass….
honung-kakao
120 gram Honung- Criollo Kakao
Honung- Criollo Kakao i en 120 gr gammaldags och fin glasburk. Med ekologisk raw kakao av sorten criollo, som oftast håller högsta kvalitet. Gillar du choklad rekommendera vi dig att testa denna.