Vårmarknad i Haldaparken, Svängsta 2024

Vårmarknad i Haldaparken, Svängsta den 25 maj kl. 10.00-13.00. Äntligen är det dags, fåglarna kvittrar och solen lyser säkert från klarblå himmel. Vad annars när det är dags för marknad i Haldaparken. Förutom vår goda honung som du givetvis får smaka, naturell eller smaksatta ja eller alla om du vill, finns här också många andra utställare.

Här finns blommor, grönsaksplantor, vår honung, sylt och marmelader, trädgårdskonst, växtstöd, böcker och krukor. Åh, listan kan göras lång och som du förstår här finns utställare som täcker det mesta du eller din trädgård behöver, både för gom och lystmäte.

Jag hoppas verkligen att du kommer till denna marknad. Lite om vår honung och jag får väl säga som jag brukar när jag träffar dig. Du frågar varför så många olika sorters smaksatta? Vi är biodlare jag och min man och jag är dessutom gottegris. Så därför blir det nog en ny smak lagom till denna marknad.

Vårmarknad i Haldaparken, Svängsta

När vi smaksätter honung använder vi endast naturliga ingredienser lite därför att honungen är en sådan fin råvara och ska så förbli inga färgämnen eller syntetiska ämnen kommer att tillföras.

Men vi har mer än honung med oss denna dag för till en trädgård hör givetvis en trädgårdsfigur. Vi har i dagsläget 15 olika figurer, alla har vi inte med oss så kika gärna in på vår webbutik innan. Hittar du någon du vill ha ring eller skicka meddelande så tar vi med oss.

Svängsta Trädgårdsförening är det som anordnar denna härliga trädgårdsdag. Som sig bör finns det även ett lotteri där alla utställare lämnar en gåva. Vill du köpa lotter så var tidig för de brukar gå som smör i solen. Likaså är det med det mesta av utbudet, de bästa bitarna eller plantorna går först, så…

Hjärtligt välkommen liten som stor till vårmarknad i Haldaparken.

Köksrullehållare-ko Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros
Köksrullehållare-Kossan Majros är först ut. Ge ditt kök en charmig touch med vår köksrullehållare. Med dess söta design är den ett praktisk verktyg i köket. Dessutom sprider den glädje och humor till din matlagning.
120 gram Honung-Kardemumma
Honung och kardemumma tillkom hösten 2023 och blev snabbt omtyckt på julmarknaderna. Mycket god på en kardemummaskorpa eller i kaffet. Testa den till pannacotta, blåbärskakan, bullafyllningen, glass….
honung-kakao
120 gram Honung- Criollo Kakao
Honung- Criollo Kakao i en 120 gr gammaldags och fin glasburk. Med ekologisk raw kakao av sorten criollo, som oftast håller högsta kvalitet. Gillar du choklad rekommendera vi dig att testa denna.