Linneryd marknad

Linneryd Marknad 2020 INSTÄLLD på grund av rådande coronavirus

Linneryd marknad 2020 är som alltid är den sista lördagen i september och infaller i år den 26 september. I år är den inställd på grund av rådande corona, nästa marknad blir den 25 september 2021.

Marknaden startar klockan 9 och vi rekommenderar att du kommer tidigt för här blir rusning redan på morgonen. Det många satsar på är att smaka och köpa den goda ostkakan, stenugnsbakat bröd med mera. På marknadsdagen träffas man och umgås gammal som ung. Äter gott och mår gott. Lite roligt är det allt, för när ostkakan är slut tunnar marknaden sakta ut.

Rånnemåla finns mitt emot dessa härligt gamla gistna träbodarna och den goda ostkakan. Även till oss är du välkommen att dels provsmaka årets skörd av honung, honungssenap eller de 18 olika smaksatta honungs sorter. Det blir även utförsäljning av div varor till exempel pyssel och olika hantverks material. Så vill du fynda pyssel eller material så kom och se vad vi har att erbjuda.

Marknaden ligger utmed länsväg 122, mellan Linneryd och Älmeboda. Den ligger vid den gamla festplatsen Björkparken. Det är en gemytlig och mycket trevlig marknad. Liten och naggande god.

Du vet väl om att du även är hjärtligt välkommen hem till oss i Rånnemåla. Ta en tur, provsmaka vår honung och kika på det övriga sortimentet. Vi har generös telefontid 8-22 och öppettider. Vi vill att du bokar din tid du vill komma för ibland händer det att vi tittar till våra bin. För dig som vill komma i kontakt med oss, ring eller sms:a till 072 426 6882. Vill du hellre skicka ett mail om dina frågor, kontakta oss på lena@rannemala.se

Läs mer om vår honung

Hjärtligt välkommen