Trädgårdsdag i Bäckaskogs Slottspark

Trädgårdsdag i Bäckaskogs Slottspark 2020 INSTÄLLD på grund av rådande coronavirus

Trädgårdsdag i Bäckaskogs Slottspark 2020 blir söndagen den 23 augusti mellan klockan 10-16. Är du trädgårdsintresserad så är detta mässan för dig. Slottsparken är fylld med blommor, växter, trädgårdsprydnader, verktyg ja allt som hör trädgården till. Kryssa för denna dag i almanackan, redan nu. Ta en heldag, så du kan strosa runt och njuta av all dess prakt.

Trädgårds-rumpa Morfar

Behöver du en paus, kanske vila benen och samtidigt äta lite så finns det en restaurang i slottet. Vill du inte gå ifrån denna härliga mässa, vilket jag mycket väl förstår så finns det även kaffe och tilltugg i parken.

För vår del är denna trädgårdsdag helt fantastisk, både som utställare men även som trädgårds amatör. För några år sedan när det var första gången, tänkte jag skulle köpa massor. Väl på plats blev det helt enkelt för mycket blommor, för mycket av trädgårdsprydnader och vi åkte hem utan några inköp. Ta en heldag för det behöver du här finns så mycket att se.

Även i år kan vi erbjuda dig våra omtyckta trädgårdsrumpor, välj bland flera olika modeller från flickan med vattenkannan, mormor, morfar till hönor.

En ringblomssalva bör finnas i varje hem. Jobbar du i trädgården så blir dina händer mjuka och fina med ringblomssalva, här får du gärna testa vår.

I dagsläget har vi 18 olika smaksatta honungssorter. Vi använder givetvis endast naturliga ingredienser i vår honung. Är du nyfiken? Du är hjärtligt välkommen att provsmaka alla sorter, även sommarens naturella honung. Har vi tur med vädret så har vi dessutom med oss nyslungad honung. Mer honung här

Vill du veta mer om Bäckaskogs Trädgårdsdag. Klicka här