Tingsryds marknad 2020

Tingsryds marknad 2020 INSTÄLLD på grund av rådande coronavirus

Tingsryds marknad 2020 är som alltid sista måndag och tisdag i juli och i år börjar marknaden måndagen den 27:e juli. Två dagars folkfest i hela Tingsryds city.

Två dagars folkfest, ja den lockar 25000-35000 besökare från både när och fjärran. Första marknadsdagen kör vi mellan 9-21, tisdagen mellan 9-17

Rånnemåla hittar du på Storgatans högra sida mellan BJ:s och Härlins. Här kan du smaka årets honungsskörd, både naturella och våra smaksatta sorter. I dagsläget har vi 18 olika smaksatta honungssorter. När vi smaksätter använder vi givetvis naturliga ingredienser. Trots det är sommar och sol så är honung med saffran en eftertraktad godsak. Om regnet uteblir så vi kan hämta biramar för slungning, finns även nyslungat dessa dagar. Vi hoppas att du vill glädja oss med ett besök och även ta tillfället i akt och provsmaka.

biram
en välfylld biram

Vad kan man göra med honung?

I dagsläget har vi 18 olika smaksättningar från apelsin till tranbär. Passa på att ta del av tips på vad du kan använda honungen till. De smaksatta har ett brett användningsområde, smaka, testa och få tips. En som vi varmt rekommendera i dessa tider är vår tolkning på hur en förkylningshonung ska smaka. Vi hoppas att du vill komma och provsmaka denna honung som har en blandning av eucalyptus, pepparmint och menthol. Den är stark som en halstablett och är den perfekta blandningen när du har hosta och en rosslig hals.

Stark som en halstablett

läs om vår honung

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av olika trädgårdsprydnader såsom hönor och olika trädgårdsrumpor, från tösen med vattenkannan till mormor.

I många år har vi jobbat med olika pyssel och hantverk, ibland nya ideer som kanske inte föll väl ut. Nu har vi därför börjat att rensa ut från vårt lager av pärlor, penslar, band, papper, ja listan kan göras lång. Nu finns välfyllda pysselpåsar till både liten och stor. Kom till Tingsryds marknad och ta möjligheten att verkligen fynda olika pyssel och dylikt, då vi har utförsäljning av en mängd varor.

Varmt välkomna till Tingsryds marknad 2020

mer om marknaden