Eriksmåla marknad

Eriksmåla marknad 2020 INSTÄLLD på grund av rådande coronavirus

Eriksmåla marknad 2020 infaller som alltid den andra lördagen i juni, vilket i år blir den 13 juni. Marknaden hittar du intill korsningen av väg 25 och väg 28.

De gamla och grånande marknadsbodar finns kvar och nyttjas fortfarande, vilket är till vår glädje då vi har en av bodarna. Lite lyxigt att bara kunna plocka in sina varor utan behöva bygga upp marknadståndet först.

Vad kan man göra med honungen

På plats har vi vår omtyckta honung med oss, där du givetvis får smaka på alla sorter. Du har ett brett utbud att välja bland både naturella och smaksatta sorter. Passa på och få lite tips på vad man kan göra med honungen. Bland de smaksatt finns nu hela 18 olika sorter att välja bland, från apelsin, blåbär, chokladmint till saffran, timjan och tranbär. När vi smaksätter vår honung, använder vi endast naturliga ingredienser.

sommarens godaste honung på Eriksmåla marknad 2020

På plats har vi även med oss de välfyllda pysselpåsarna, allt för den kreativa liten som stor. Hudvårdsprodukter såsom ringblomssalva, bivaxcerat, Maria Treben örterna, skyddsänglarna med ametist, karneol, turkos, unakit och många andra stenar. Varje sten har sin speciella egenskap eller betydelse, så vilken blir din favorit? Änglarna är även omtyckta att ge som gåva, vi har alla var sin liten skyddsängel, men ibland kanske man vill ha någon extra. Kom gärna och titta på utbudet, kanske har du något tips att ge till mig om någon speciell sten. Är det något speciellt du vill ha från vårt sortiment, hör gärna av dig så tar jag det om möjligt med mig detta till marknaden.

Du är hjärtligt välkommen till Eriksmåla lördagen den 13 juni, hoppas vi ses. Mer om Eriksmåla

Räcker inte tiden till

Har du inga möjligheter att komma till marknaden denna dag. Då vet du vet väl att du även är hjärtligt välkommen hem till Rånnemåla för ett besök, att i lugn och ro kika på hela vårt sortiment. Vill du besöka oss, slå en signal först och tala om vilken tid du vill komma, vi har öppet efter överenskommelse.

Vårt mobilnummer är 072 426 6882