Backaryds marknad 2020

Backaryds marknad 2020 INSTÄLLD på grund av rådande coronavirus

Backaryds marknad 2020, går av stapeln lördagen den 30 maj mellan kl 10-15. Ett år går fort och dagen innan Mors dag är det återigen dags för sommarmarknad i Backaryd.

En mysig och gemytlig marknad utmed väg 27, där det finns något för alla åldrar. Karuseller, livemusik, underhållning, kaffe o våfflor, sockervadd, ballonger, växter, hantverk, honung ja listan kan göras lång. Något för alla både liten och stor. För dig som aldrig har varit i Backaryd, klicka nedan för kartan.

Klicka här för karta

Under alla år som vi har jobbat med hantverk, har vi också samlat på oss mycket material. Nu får du chansen att fynda då vi plockat ihop välfyllda pysselpåsar.

För dig som inte är pysselsugen kan vi erbjuda honung, både naturella och smaksatta. Givetvis får du provsmaka av alla sorter. Flera sorter naturell honung, där var och en har sin unika smak. 18 olika smaksatta där endast vi endast använder naturliga ingredienser vid smaksättning. Smaka även vår omtyckta honungssenap. Den kan du med fördel blanda med gräddfil eller creme fraiche, du får då en kall sås som påminner om hovmästarsås. Vill du ha hela receptet, hovmästarsås på två minuter?

Klicka här för recept

Är du ute efter trädgårdsfigurer, som present eller till dig själv och din trädgård. Då är du välkommen till oss och se vad vi kan erbjuda.

Du är hjärtligt välkommen till Backaryds marknad

Lena o Ola