Bondens påsk på Huseby 2020

Bondens påsk på Huseby är inställt på grund av reglerna kring coronaviruset

Bondens påsk på Huseby firas helgen innan påsken. I år infaller denna den 4 och 5 april mellan kl 11-16. Två härliga dagar där du kan finna mat och hantverk. Sätt redan nu ett kryss i almanackan för denna helg.

Nu är det andra året vi medverka och vi ser verkligen fram emot denna helg, då det även är vår första för året. I år har vi honung, den mörka aromrika mystiska honung som till slut fick sin förklaring från vilka blommor bina dragit ifrån. Flera olika naturella med var sin unika smak. I dagsläget finns även 18 olika smaksatta honungssorter som vi hoppas att du vill komma och provsmaka. Provsmaka även den omtyckta honungssenapen, vilket är i min mening ett måste att ha till påskskinkan, men du får smaka först.

Trädgårdsfigurer att ställa fram i din trädgård, hos oss har du de roliga och omtyckta rumporna. Kom och kika. Vilken blir din favorit? Det är vid denna tiden man vill pynta i sin trädgård.

Huseby har alltid haft något speciellt över sig, kanske är det den unika och gamla bruksmiljön eller är det känslan av att kliva tillbaka i tiden. Vi hoppas att du kommer till Huseby denna helg då hantverk, maten och påskbordet står i centrum.

klicka här för hela sortimentet smaksatt