Bondens påsk på Huseby-INSTÄLLD på grund av reglerna kring Coronaviruset

Bondens påsk på Huseby 2020

Bondens påsk på Huseby är inställt på grund av reglerna kring coronaviruset

Bondens påsk på Huseby firas helgen innan påsken. I år infaller denna den 4 och 5 april mellan kl 11-16. Två härliga dagar där du kan finna mat och hantverk. Sätt redan nu ett kryss i almanackan för denna helg.

Nu är det andra året vi medverka och vi ser verkligen fram emot denna helg, då det även är vår första för året. I år har vi honung, den mörka aromrika mystiska honung som till slut fick sin förklaring från vilka blommor bina dragit ifrån. Flera olika naturella med var sin unika smak. I dagsläget finns även 18 olika smaksatta honungssorter som vi hoppas att du vill komma och provsmaka. Provsmaka även den omtyckta honungssenapen, vilket är i min mening ett måste att ha till påskskinkan, men du får smaka först.

Trädgårdsfigurer att ställa fram i din trädgård, hos oss har du de roliga och omtyckta rumporna. Kom och kika. Vilken blir din favorit? Det är vid denna tiden man vill pynta i sin trädgård.

Huseby har alltid haft något speciellt över sig, kanske är det den unika och gamla bruksmiljön eller är det känslan av att kliva tillbaka i tiden. Vi hoppas att du kommer till Huseby denna helg då hantverk, maten och påskbordet står i centrum.

klicka här för hela sortimentet smaksatt