Lövmarknad Karlskrona 2020

Lövmarknad Karlskrona 2020 INSTÄLLD på grund av reglerna kring Coronaviruset

Lövmarknad Karlskrona 2020. Knapp är julen över förrän anmälningspappren från Lövmarknaden kommer. Förr ringde eller skrev vi brev och anmälde vårt intresse, men nu är det en bokningssida man skriver in anmälan på. Trots dessa nymodigheter är Lövmarknaden sig lik. Utställare från när och fjärran kommer till Karlskrona dagen innan midsommarafton för att visa sina alster.

Tidig torsdag morgon den 18 juni strömmar utställare till Karlskrona för att plocka upp sina varor och så även vi från Rånnemåla. På Amiralitetsparken och i skuggan av de stora lindarna kan du hitta oss och andra med mat eller hantverk. Marknaden på Amiralitetsparken håller öppet mellan kl 10.00-18.00. Det är en gammaldags hantverksmarknad med anor från 1800-talet. Sitt ner och njut av en fika i parken medan midsommarstången kläs enligt traditionen.

Provsmaka nyslungad honung

I skrivandes stund är det svårt att sia om hur årets bisäsong blir, men i alla år har vi haft turen att kunna slunga den nya honungen innan marknaden. Så håll tummarna på en tidig, varm vår och försommar och så hoppas vi givetvis att du vill komma och provsmaka våra olika sorters honung. Naturell eller smaksatt honung, nyslungad eller honungskakan allt är en smaksak och här har du möjligheten att smaka på alla. Kanske har vi även någon ny smak.

Läs mer om vår honung här

Nyslungad honung är en delikatess på solvarma jordgubbar

Hjärtligt välkommen till Amiralitetsparken den 18 juni och känn historiens vingslag, tillsammans blir det en folkfest för hela familjen.

mer info om Lövmarknaden här

Ta de sköna skorna på och kom till Karlskrona lövmarknad den 18 juni. 1 minut hos varje utställare blir närmare nio timmar plus tid för fika och mat. En heldag fylld med skratt, sol och värme.

Återigen varmt välkommen

Lena o Ola

PS! Gilla oss på facebook, genom att klicka nedan så får du påminnelse om när något nytt händer, marknader, när vi börjar slunga, med mera.