Honung och Äpplets dag

Honung och Äpplets dag – skördemarknad på Korrö

Honung och Äpplets dag söndagen den 22 september mellan klockan 11.00-16.00 är det aktiviteter hela dagen och för hela familjen. Det blir skördemarknad nyskördad frukt och grönsaker, men även honung. Bisäsongen är över och all honung är skördad.

Kom och smaka den mystiska mörka försommarhonung, jämför smaken med förra årets sommarhonung och upplev den stora skillnaden. Vilken tycker du är bäst? Stor skillnad är det även på smaken från sommarhonung till ljunghonung, ja i år har det äntligen blivit ljunghonung.

För dig som gillar smaksatt honung eller för dig som kanske aldrig provat. Oavsett vilket är du hjärtligt välkommen att provsmaka våra små delikatesser. I dagsläget har vi 18 olika smaksättningar i honung givetvis med naturliga ingredienser. Exempel på våra sorter är honung med saffran, blåbär, jordgubbe, ceylonkanel, lime, timjan, nej nu säger jag inga fler. Du får komma och titta och smaka istället. Har du några förslag på smaksättning, vi tar tacksamt emot.

Här hittar du vårt honungssortiment

ljunghonung

Förutom skördemarknad blir det även musikunderhållning, teater, hunduppvisning med mera

Under dagen blir det även en äppelkaka-tävling. Tycker du om att baka, ta då chansen och va med på denna tävling. Vem vet, kanske blir det just du som blir korad som bakat årets bästa Korrö äppelkaka.

läs hela programmet