Skörde- och växtmarknad i Bräkne-Hoby 2019

Bräkne-Hobys Skörde- och växtmarknad 2019

Bräkne-Hobys Skörde- och växtmarknad 2019 går av stapeln lördagen den 21 september mellan klockan 10.00-15.00

Det är Bräkne-Hoby Trädgårdsförening som arrangerar denna omtyckta och välbesökta dag. Du finner denna marknad  på marknadsvägen och i Svenmanska parken i Bräkne-Hoby.

Vi hoppas såklart du kommer till denna trevliga dag. Här kan du fynda och ladda upp inför vintern bland nyskördade grönsaker eller frukt. Önskar du piffa upp din trädgård eller fylla upp lite tomrum i ditt blomland finns här en mängd att välja bland.

En god senap finns i varje kök, vår honungssenap är användbar till grillad korv, griljera julskinkan med och så vidare, men även att blanda upp den med gräddfil eller dylikt, då du får en kall sås till fisk. Hovmästarsås på två minuter.

honungs senap
Honungssenap en sötstark delikatess

Även vi har skördat och i år ser det äntligen ut som det även blir ljunghonung. Vi hoppas givetvis att du är nyfiken och vill du smaka denna eftersökta läckerhet.

ljunghonung
ljunghonung mustig och smakrik

För dig som inte gillar den mustiga och smakrika ljunghonungen finns det andra naturella honungssorter. Smaka vår mystiska mörka försommarhonung dragen på fruktträdens blommor och vildhallon plus en blomma som gjort honungen mörk, vilken. Eller prova några av våra smaksatta sorter. I dagsläget har vi 18 olika, vilka blir dina favoriter?

Klicka här för att se sortimentet av smaksatt honung