Linneryd marknad

Linneryd Marknad 2019

Linneryd marknad 2019 är som alltid är den sista lördagen i september och infaller i år den 28 september.

Marknaden startar klockan 9 och vi rekommenderar att du kommer tidigt för här blir rusning redan på morgonen. Det många satsar på är att smaka och köpa den goda ostkakan, stenugnsbakat bröd med mera. På marknadsdagen träffas man och umgås gammal som ung. Äter gott och mår gott. Lite roligt är det allt när ostkakan är slut tunnar marknaden sakta ut.

Rånnemåla finns mitt emot dessa härligt gamla gistna träbodarna och den goda ostkakan. Även till oss är du välkommen att provsmaka dels den mystiska mörka försommar honungen, honungssenap eller de 18 olika smaksatta honungs sorter. Smaka även vår nya för i år, den är stark som en halstablett och har redan blivit en storsäljare. Det blir även utförsäljning av div varor till exempel pyssel och olika hantverks material. Så vill du fynda pyssel eller material så kom och se vad vi har att erbjuda. Kanske blir det ditt, dagens kap.

Marknaden ligger utmed länsväg 122, mellan Linneryd och Älmeboda.

sommarens goda honung

läs mer om vår honung

Linneryds marknad är vid den gamla festplatsen Björkparken och utmed väg 122. Det är en gemytlig och mycket trevlig marknad. Liten och naggande god.