Långasjö jakt och skördefest

Långasjö Skördefest

Långasjö Jakt och Skördefest firas på kyrkbacken lördagen den 12 oktober mellan klockan 11.00-15.00

Nu är det återigen dags för skördefesten i Långasjö. Denna marknad är väldigt speciell det känns verkligen att det är fest i luften. Vi brukar alltid vara på plats tidigt, slippa stressen och sen när det är klart med uppackningen är det så gott med en kopp kaffe innan det kör igång. Men i Långasjö hinner vi sällan med kaffet för besökarna kommer innan 11.

Men det är mycket som du ska hinna med denna dag så jag förstår dig och alla andra. Många har frukt i sin trädgård och har denna dag möjligheten att få den pressad av ett mobilt musteri. Det finns även en bakloppeloppis denna dag så passa på, kanske hittar du äntligen den där grejen.

Det blir ingen festlig dag utan något till barnen. Här kan de få åka en runda med brandbilen, vilket brukar vara väldigt omtyckt. Gillar ungarna mer hästar har de möjligheten att rida, eller åka hästskjuts.

På marknaden finns även hantverk, närodlat, delikatesser och så vår honung som nu är skördad och klar. Vi hoppas att du tar tillfället i akt och kommer och provsmakar. I år tycker jag bina har överträffat sig själva. Den mörka mystiska försommarhonungen, honung med smak av linden eller den ljuvligt goda ljunghonungen. Det finns även lite kvar av förra årets goda honung. Fyra olika naturella honungssorter med var sin unika smak, vilken är bäst tror du? Kom och smaka!

Föredrar du hellre smaksatt. Vi har några av detta också att erbjuda, givetvis hoppas vi du vill provsmaka även dessa 18 olika.

Läs mer om vårt sortiment