backaryds höstmarknad 2019

Backaryds Höstmarknad

Backaryds höstmarknad lördagen den 5 oktober mellan klockan 10.00-15.00 vid ICA affären utmed väg 27. Nyskördad och närproducerat.

Denna höstfest i Backaryd tillhör en av de mindre marknader men behöver för den skull inte vara sämre. Tvärtom här blir det den gemytliga atmosfären. Stanna till, träffa dina vänner och ta en stunds paus.

Rånnemåla finns på plats. Nu har vi skördat vår honung och du får möjligheten att provsmaka årets skörd. Smaka den mörka, silkeslena mystiska försommarhonungen, honung med inslag av lind, ljunghonung eller förra årets unika honung, vilken tycker du är bäst? Föredrar du smaksatt honung har du nu möjligheten att provsmaka 18 olika, vilken energikick! Passa på att lagra upp inför den stundande vintern med honung. Va inte utan den lindrande honungen när influensan kommer.

den eftersökta och smakrika ljunghonungen

se här vårt honungssortiment

Vi har hållit på med hantverk av olika slag i snart 40 år och nu har det blivit dags arr rensa ut. Du har möjligheten att verkligen fynda material till olika slags pyssel både för tjej och kille. Varför inte göra en adventskalender med pyssel till dina barn. Här kan du hitta vad som kan läggas i luckorna. Eller till barnkalaset eller bara för att det blir billigt och bra att ha hemma. Hjälp mig att rensa ut!

läs mer om Backaryd