Eriksmåla marknad

Eriksmåla marknad

Eriksmåla marknad den 7 september. Då har hösten precis börjat sitt intåg och det är fest i byn.

Eriksmåla är ett samhälle som vuxit fram vid en vägkorsning och finns vid korsningen av väg 25 och väg 28 i Algutsboda socken. Eriksmåla marknad som ligger utmed väg 25, har riktigt gamla anor. Året 1774 finns detta med för första gången i sockenprotokollet.

Eriksmåla historia

De gamla marknadsbodarna som blivit gråa av tidens tand finns kvar och används flitigt vid marknadsdagarna. Rånnemåla har haft turen att få nyttja en sådan på marknadsdagen. Vi hoppas att du kommer till denna marknad. Eriksmåla marknad är inte stor eller pampig men har den gemytliga och charmiga atmosfären som bara de mindre marknaderna kan ha.

Honung-Chokladmint
Honung med kakao och pepparmint smakar som after eight och är en favorit. Vilken väljer du?

Hela marknadsboden är fylld med honung. Naturell honung från sommarens skörd som vi hoppas på att du vill provsmaka. Vår omtyckta honungssenap och 18 olika smaksatta honungssorter. Du får givetvis smaka alla om du vill eller väljer du bara de som du är nyfiken på. När vi smaksätter honungen så använder vi givetvis endast naturliga ingredienser. Smaker såsom saffran, kanel, timjan, blåbär med mera är endast några av vårt breda sortiment.

se hela sortimentet här

sommarens goda honung

Alla är hjärtligt välkomna