jul på Huseby

Jul på Huseby Bruk

Jul på Huseby Bruk är nordens största julmässa med start lördagen den 9 november. I 14 olika lokaler och i nio dagar kan du strosa runt och njuta av genuint hantverk. Här har du stor chans att finna den där speciella hantverket eller maten du letar efter.

Utvalda utställare inom mat eller hantverk har dukat upp för att just du ska komma. Över 70 utställare från svenska gårdsbutiker och småskaliga tillverkare ställer ut med julens goda delikatesser. Samtidigt har du även ett 100-tal utvalda hantverkare i lokaler både utomhus och inomhus.

Den stora masugnen som byggdes på 1870-talet har hela 15 meter till tak. Den är också den vackraste utställningsplatsen. Rånnemåla har även i år fått förmånen att deltaga. Vi finns på plats i norra masugnen med vår omtyckta honung, honungssenap och lite hantverk. Det skulle glädja oss mycket om just du kommer och vill provsmaka honungen.

sommarens goda honung

vår honung här  

hitta till Huseby Bruk

Hjärtligt välkommen

Jul på Huseby ger dig den där speciella och magiska julkänslan. En riktig smålandsjul på Huseby.