Tingsryds Marknad

Tingsryds marknad 2019 är som alltid sista måndag och tisdag i juli och i år börjar marknaden måndagen den 29:e juli. Två dagars folkfest i hela Tingsryds city.

Två dagars folkfest, ja den lockar 25000-35000 besökare från både när och fjärran. Första marknadsdagen kör vi mellan 9-21, tisdagen mellan 9-17

Rånnemåla hittar du på Storgatans högra sida mellan BJ:s och Härlins. Här kan du smaka årets honungsskörd, både naturella och våra smaksatta sorter. I dagsläget har vi 18 olika smaksatta honungssorter. När vi smaksätter använder vi givetvis naturliga ingredienser. Trots det är sommar och sol så är honung med saffran en eftertraktad godsak. Om regnet uteblir så vi kan hämta biramar för slungning, finns även nyslungat dessa dagar. Vi hoppas att du vill glädja oss med ett besök och även ta tillfället i akt och provsmaka.

I dagsläget har vi 18 olika smaksättningar från apelsin till tranbär. Även i år har det kommit till en ny sort, tack varje kunder som efterfrågat just denna. Det är honung med menthol, den är stark som en halstablett och har redan efter några månader gått upp i toppen av de bästsäljande sorterna. Vi hoppas att även du vill komma och provsmaka denna honung med en blandning av eucalyptus, pepparmint och menthol. En perfekt blandning för en rosslig hals.

sommarens goda honung

Klicka här för att se sortimentet av smaksatt honung

I många år har vi haft olika hantverk och pyssel och nu har du möjligheten att verkligen fynda olika pyssel och dylikt, då vi har utförsäljning av en mängd varor.

Varmt välkomna till Tingsryds marknad 2019