Emmaboda marknad

Emmaboda marknad 2019 är årets höjdpunkt i Emmaboda. Sätt ett kryss i almanackan för lördagen den 14 september. Klockan 9.00 börjar festen.

En fest för dig och hela familjen, för på marknaden kan du hitta det mesta. Nu är årets skörd av frukt och grönsaker skördade och så även bisäsongen. I skrivandes stund står sommaren för dörren och det är dags att börja slunga honung. Det har redan regnat en hel del och som de gamla biodlarna säger ”det ska regna mycket på försommaren för att det ska kunna bli ljunghonung” Så håll tummarna för att det blir ljunghonung i år. Då blir du de första att få möjligheten att smaka den mörka bärstensfärgade honungen.

Intill torget i korsningen Linnegatan och Trädgårdsgatan finns vi på plats klicka här för karta.  

sommarens goda honung

Vi hoppas du gör ett besök hos oss och gärna även provsmaka honungen. Även i år har det blivit en ny smak ”menthol” den är stark som en halstablett och har redan blivit omtyckt av många. Därför är vi nyfikna på vad just du tycker om denna honungssort. http://klicka här för att se våra smaksatta sorter

På plats finns även vårt hantverk och den omtyckta ringbloms salvan. Ringblomssalvan ger din hud en mjuk och behaglig känsla och en diskret doft av lavendel omger dig. En salva till ditt husapotek helt enkelt. Används till torra eller spruckna händer och fötter eller til irriterad hud. Stillar klådan efter myggbetten.

Ringbloms salva

Hjärtligt välkommen till Emmaboda marknad 2019, liten som stor