Julmarknad på Bergqvara Gård 2018

Julmarknad på Bergqvara Gård 2018

Julmarknad på Bergqvara Gård 2018. Endast några dagar innan jul är det dags för vår sista julmarknad för året. En genuin och mysig julmarknad i herrgårdsmiljö. Mellan den 14-16 december kan du finna många olika hantverk. Smide, vävt, stickat, träalster, halmslöjd och mycket mer.

sommarens goda honungPå julen vill vi även ha lite godsaker på bordet. Här finns delikatesser honungs senapav alla slag, korv, sylta, sill, vilt, ost och bröd. Listan kan göras lång och det är mycket att titta på.

Med hantverk och honung medverkar vi återigen på denna marknad, vilket vi fram emot med glädje. 17 olika smakblandningar på honung med endast naturliga ingredienser blir den perfekta julklappen. Om du vill får du smaka på de alla.

Klicka här för att se sortimentet av smaksatt honung

Du kan avnjuta hembakat med en kopp kaffe hos Svenska tantens trädgårdscafé.

Öppettiderna är fredag kl 12-18, lördag och söndag mellan kl. 10-17

AdventskalenderVälkomna alla

läs mer om Bergqvara Gård