Holkens Matmarknad

Holkens Matmarknad

Holkens Matmarknad söndagen den 21 oktober mellan klockan 10.00-15.00

Allehanda delikatesser från lokala producenter. Matservering med de goda Öländska kroppkakorna, grillad korv eller frallor.

Rånnemåla finns på plats med årets honungsskörd. Det skulle glädja honungs senaposs mycket om du vill komma.  Smaka den omtyckta honungssenapen den bör inte saknas på något julbord. Använd den till att gratinera skinkan. Blanda den med gräddfil och du har en underbart god sås till fisk.

Små honungsburkar med endast naturliga ingredienser har blivit mycket omtyckta.  17 olika smaker från apelsin till tranbär. De som toppar listan är ”mango-lime” ”gräddkola” och ”chokladmint” men vilken blir din favorit?  Saffran? kanel? timjan? blåbär? havtorn? eller… kom och smaka

läs mer om vår honung

Hjärtligt välkomna alla