Smålandsjul på Huseby

Smålandsjul på Huseby

Smålandsjul på Huseby och nordens största julmässa.  Mässan startar lördagen den 10 november.  I 14 olika lokaler har du möjligheten att kanske äntligen  hitta det där speciella hantverket eller maten du letat efter.

Rånnemåla har fått förmånen att deltaga och finns på plats i norra masugnen med vår omtyckta honung och lite hantverk. Det skulle glädja oss mycket om just du vill provsmaka honungen.sommarens goda honung

Denna sommar var alldeles speciell, varm, torr och för många helt underbar.  Blommorna slog ut nästan samtidigt och efter mitten av juni var honungsdraget slut. På grund av torkan blev det varken lind- eller ljunghonung. Denna sommar var unik, för i din burk honung har du nektar från sommarens alla blommor. Ta därför chansen att provsmaka.

Läs mer om vår honung här  

hitta till Huseby Bruk

Hjärtligt välkommen