Jakt och skördefest

Jakt och skördefest

Jakt och skördefest i Långsjö lördagen den 6 oktober.  Det startar klockan 11.00  med en mängd aktiviteter.

Närodlad frukt, grönsaker och delikatesser. Honung är en delikatess, både naturell och smaksatt. Välkommen till vårat bord och provsmaka årets skörd av honung.  All vår honung kallslungas och av de 17 olika smaksatta används endast naturliga ingredienser. Nya för i år är saffran, timjan och kanel.

se vårt sortiment av honung        sommarens goda honung

Har du gott om äpplen i din trädgård. Passa på att ta med äpplen, på plats denna dag finns mobilt musteri.

Hantverk, bakluckeloppis, hästskjuts, brandbil eller ponnyridning är en del av de aktiviteter som erbjuds. Blir du sugen på lite mat eller en fika så serveras både mat och kaffe. En spännande utställning med Barnvagnar förr och nu

Hela dagen avslutas med konsert i kyrkan klockan 15.00

Välkomna alla