S:T Jacobi marknad 2018 Lyckeby

Jacobi marknad 2018

Jacobi marknad 2018 en gammaldags marknad som startade 1909. Nu efter drygt 100 är är det återigen dags i Lyckeby centrum. Lördagen den 1 september mellan klockan 9.00-17.00. Har du någon gång varit på denna så vet du, att det alltid är första lördagen i september.

Under marknadsdagen kommer det även i år att bli underhållning, uppträden, servering, nöjesfält med mycket mera. Här finns något för alla. Så  kom till Lyckeby så hjälps vi åt att göra dagen till en fest.

Välkommen till Köpmangränd där vi dukat upp med årets honung.  Naturell eller smaksatta sorter, du får gärna provsmaka de alla. Klicka här för att se sortimentet smaksatt honung

sommarens goda honung

Blir du trött i benen eller sugen på en fika, finns ett serveringstält med både mat och kaffe på plats.

Läs mer här