Minnesotadagen firas till minne av utvandringen till Amerika

Minnesotadagen

Minnesotadagen i Ljuder firas till minne av de svenskar som utvandrade till Amerika. Dagen börjar klockan 10 vid Ljuders Hembygdsgård.

Servering är under hela dagen. Svenskamerikans söndagsmässa kl 11.00. Folkdanslaget från Vissefjärda kl 13,30. Klockan 14,00  är det åter samling i kyrkan konferencier Inga-Britt Andersson. Hälsningsanförande. Landshövding Ingrid Burman håller högtidstal. Sång av Simon Petersson, tenor och operasångare på Kungliga Operan. Årets svenskamerikan presenteras av Catherine Bringselius Nilsson.

Under hela dagen finns även hantverkare på plats. Så även vi, då Rånnemåla fått förmånen att deltaga. Vi finns på plats med årets skörd av honung, både naturella och smaksatta honungssorter.Honung17 olika smaksatta med endast naturliga ingredienser

Är du nyfiken på våra olika sorter, eller vill veta lite mer om vår honung. klicka här

Hjärtligt välkomna

Lena

@rannemala