Östersjöfestivalen 2018

Östersjöfestivalen 2018

Östersjöfestivalen 2018 festivalen som alltid går av stapeln i vecka 29. Då bjuder staden till folkfest i dagarna tre

Gillar du mat och musik då är denna festival verkligen något för dig. Markera dagarna den 19, 20 och 21 juli och kom till Karlshamn.

Festivalen och kulturkvarteret börjar torsdagen den 19 juli men tjuvstartar redan den 18:e med en konsert.

Konserten invigs med sångaren och låtskrivaren John Lundvik onsdag kväll kl 20.00. Därefter blir det den internationella storstjärnan Anastacia och svenska hiphop- och reggaeartisten Kaliffa.  Så på onsdagskvällen körs festivalen igång ordentligt.

läs mer om programmet här, dag för dag

Den sevärda och omtyckta festivalparaden går av stapeln torsdag kl 19.00.

I många år har vi haft förmånen att få medverka på Östersjöfestivalen och det lika fantastikt varje  gång. Alla glada och goa besökare, men även den sköna musiken som strömmar ut från Kulturkvarterets innegård. Musiken sprider sig över hela  Vinkelgatan där vi hantverkare står torsdag- lördag mellan kl 11.00-18.00. På lördagen slutar dock hantverksmarknaden redan kl 17.00

Kom till Vinkelgatan och den gamla genuina Kulturkvarteret.

Njut av doften från utslagna rosor, från kaffet och de nybakta våfflorna som serveras på innergården. Ta en fika och koppla av till de sköna tonerna som de olika artisterna erbjuder.

Honung-TranbärKom till oss på Vinkelgatan, se vårt hantverk och utbud. Förra året började vi med en serie smaksatt honung som verkligen blev väl mottagen. Tack till dig som lämnade önskemål om fler varianter. Till dig vill jag bara säga det blev några nya. Är du nyfiken, kom och provsmaka. Håll utkik efter honungsflaggan.

vårt sortiment av naturell och smaksatt honung

honungskaka
Provsmakning honungskaka på Östersjöfestivalen

Festivalen tillhör en av de största gratisfestivalerna i Sverige

Det går att beskriva Östersjöfestivalen på lika många sätt som den har besökare. Men har du besökt festivalen minns du säkert dofterna från högblom och stekt sill. Musiken gå gågatorna, marknadsgycklet, kulturkvarteret, hamnlivet, lättsinnet och den glada trängseln.

Hjärtligt välkommen till Karlshamn och Östersjöfestivalen