Böda Marknad 2018

Böda Marknad

Böda Marknad en folkfest i dagarna två. Men  Ibland blir det inte som man planerat, vi kommer inte att medverka på Bödas Marknad den 30 juni-1 juli. Vi hänvisar därför till webbutiken rannemala.se eller andra marknader.  Gå in på webbutik och titta under aktuellt 

Sätt ett kryss i almanackan och boka in marknaden den 30 juni och 1 juli. Marknaden är kl 9-18 på Lördag och Söndagen mellan kl 10-17.

Böda är en liten ort i Borgholms kommun vid länsväg 136. Böda hamn används både som fiskehamn och gästhamn. En liten by som har Sveriges största camping. Campinganläggningen är belägen vid lång sandstrand, nära två mil lång. För dig som intresserad av historia finns det flera gravrösen från bronsåldern.  Ja här finns något för alla. Sol och bad, fika och god mat, äventyr och upplevelse. Precis som en sommar ska vara.på besök i äppelblomman

Lördagen den 30 juni börjar även en tvådagars marknad och där vi har fått förmånen att få deltaga. Nyslungad flytande honung, honungskakan direkt från bikupan eller smaksatt honung.  Hoppas du är nyfiken och vill provsmaka av de olika sorter som erbjuds.

läs mer om honungen här

Hjärtligt välkommen