Backaryds sommarmarknad

Backaryds sommarmarknad

Backaryds sommarmarknad ordnas varje år av samhällsföreningen. Så har det varit i 37 år. Varje år blir det till en familjefest där det finns något för alla åldrar.
Marknadsdagen går av stapeln lördagen den 26 maj mellan kl 10-15.
Backaryds marknad är en liten mindre marknad utmed väg 27. Den hålls på en gräsplan vid skolan och Pahnes strumpfabrik.
En liten marknad men med underhållning, karuseller, livemusik, kaffe och våfflor, veteranbilsutställning mm. Vi knallar är också givetvis med som gör vårt bästa för att just du och din familj ska trivas. Det är en välbesökt marknad och en familjefest för hela familjen.citronhonung
Vi har hållit på med hantverk och pyssel i snart 35 år. Nu är det utförsäljning på en mängd varor. Så passa på kanske gör du dagens klipp. Du får också möjligheten att provsmaka vår honung både naturell och smaksatta varianter. Några nya smaker är i skrivandes stund under utveckling.
Hjärtligt välkommen
Vi hoppas att du kommer