Lövmarknaden 2018

Lövmarknaden 2018

Inbjudan till Lövmarknaden 2018 kom innan jultomtarna är undanplockade. Sätt ett kryss i almanackan redan nu för den 21 juni. Dagen innan midsommarafton då är det fest i Karlskrona city.

I sköna och lummiga Amiralitetspark är det en hantverksmarknad mellan klockan 10.00-18.00 med sekelskiftes atmosfär. Många hantverkares alster finns både att beskåda och köpa. För dig som är sugen på en fin midsommarkrans, så är det hit till Amiralitetsparken du ska.

Provsmaka nyslungad honung

Du är välkommen att provsmaka av våran goda honung, har vi tur med vädret framåt försommaren, kanske det även finns nyslungad på besök i äppelblommanhonung och honungskakan. Du får även möjligheten att testa våra hudvårdsprodukter och se vårt hantverk.

Kom till Amiralitetsparken och känn historiens vingslag, den 21 juni blir marknad som förr i tiden. Lövmarknaden har funnits i en eller annan form i över 200 år. Förr åkte bönderna in till stan sålde blommor, frukt, ägg med mera.  Ta en god kopp kaffe med dopp, andas in doften från marknaden med gamla anor.

Hembakat, vävt, tovat, sytt, virkat, stickat, smide, hemkokt saft och sylt.  Smycken i silver, smycken i tenn, brända mandlar, hemkokta hudvårdsprodukter och tvål enligt gamla recept. Ja listan kan göras lång. Här finns så mycket att se. Kom och vad med oss, tillsammans blir det en folkfest. Varmt välkommenHonung-Tranbär

Ett litet tips! Kom till  Amiralitetsparken tidigt, som hantverkare tillverkas inga stora kvantiteter och de bästa bitarna försvinner först.

klicka här så kommer du till våra smaksatta honungssorter

På Stortorget slutar marknaden klockan 21.00.

Ta de sköna skorna på och kom till Karlskronas Lövmarknad. 1 minut hos varje utställare blir ca 8 timmar plus tid för en lite mat. Dagen är räddad. En heldag fylld med skratt, sol och värme.

Återigen

Varmt välkommen

visitkarlskrona.se

PS! Det skulle glädja oss mycket om du vill gilla vår facebooksida ”Rånnemåla Änglaskog”

Fördelarna är många du får påminnelse när marknaden närmar sig, du missar inget av våra erbjudande.