Köpvillkor

Vi som tillhandahåller sajten www.rannemala.se är Rånnemåla Änglaskog org.nr: 590514-xxxx, Rånnamåla Hagalund, 36297 Linneryd och vi följer direktiven i GDPR. Med benämningar som ”vi, våra, vårt och oss” nedan avser Rånnemåla Änglaskog. Vi tar ansvar för din personliga integritet på vår webbutik.

Betala säkert via Paypal med konto eller betalkort. Du kan också välja att betala via Swish eller till Bankgirot. Betalar du via bankgirot, tar det någon extra dag innan pengarna kommit in på vårt konto.

Vi har snabb leverans, normalt skickas varorna inom 1-2 dagar. Mindre ej skrymmande, skickas med VARUBREV . Övriga paket skickas med DHL SERVICE POINT.

VARUBREV delas ut i din postlåda. Om brevet är för stort för att läggas i postlådan får du hämta det på ett serviceställe.

När ditt paket har kommit fram och är klart för hämtning på din DHL SERVICE POINT. En avisering skickas till dig via sms eller e-post med paketets sändningsnummer. Du får även information om var du kan hämta detta. Önskar du en särskild hämtningsplats, skriv då detta i meddelanderutan på din beställning.

Paketet ligger kvar 14 dagar. Skulle  paketet inte hämtas, skickas det åter till oss. För paket som inte hämtas ut förbehåller vi rätten att debitera kostnader för returfrakt och hanteringsavgifter med 250 kronor. Då det är förskottsbetalning dras 250 kronor från det inbetalda. Resterande skickas tillbaka via swish eller paypal beroende på vad du har valt. Eventuellt skickas en faktura ut till er på kvarvarande belopp.

Ångerfrist

Då du har handlat på internet har du alltid 14 dagars returrätt. Returrätten gäller dock inte brutna förpackningar. Har du lagt en order som du ångrar, ta då kontakt så snabbt som möjligt. Kontrollera ditt paket vid mottagande, felaktig eller skadad vara skall reklameras inom skälig tid. Skicka aldrig en vara utan talat med oss först. Du får då information om hur du ska gå tillväga.

Du har rätt att ångra ett postorderköp inom 14 dagar efter du tagit emot varan (ångerfrist). Detta sker genom att du sänder ett meddelande till oss via mail eller sms. När vi fått varan i retur och konstaterat att den inte är skadad, gör vi en återbetalning till dig. Bifoga din fakturakopia när du returnera någon vara.

Vi reservera oss för eventuella “tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den.

Sekretesspolicy

 Uppgifter som du lämnar till oss såsom namn, faktura- och ev. leverans-adress, mobil- och telefonnummer, ip-nummer, vad ditt köp består av och datum. Dessa uppgifter kommer vi att behandla för marknadsändamål t.ex. nyhetsbrev och erbjudande. Vid varje utskick via e-post eller sms/mms får du även möjlighet att välja bort framtida utskick. Du behandlas då som ny kund vid varje order.

Vi skyddar dina data

Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att dina personliga uppgifter respekteras och att de behandlas korrekt enligt dataskyddslagen. Dina uppgifter används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. Vi följer GDPR för dina personuppgifter. All dataintrång anmäls till dataskyddsinspektionen.

Personuppgifterna sparas

 Enligt bokföringslagen sparas dna personuppgifter i sju år. Vi ser dig som kund under den tid du prenumerera på nyhetsbrev. Vi ser dig även som kund under den tid som din garantitid löper på produkter som du köpt av oss.

Övergiven varukorg

 Något annat kom emellan och din order blev inte klar. Dina uppgifter sparas automatiskt i några dagar. Vi hoppas du samtycker av behandlingen av dina personuppgifter som anges ovan. Det är frivilligt att lämna personuppgifter och du har rätt att utan någon förklaring få veta vilka personuppgifter vi sparat. Du kan även själv redigera dina personuppgifter, genom att logga in på ditt konto. Under fliken ”mitt konto” scrolla ned till mitt konto. Där kan du se dina senaste ordrar, adresser, kontouppgifterna med mera.

Ansvarig person för behandling av dina personuppgifter är Lena Olofsson på Rånnemåla Änglaskog, vid frågor gällande ovan är du välkommen att ta kontakt med e-post: lena@rannemala.se eller via post:

Företagsinformation

Rånnemåla Änglaskog
Att: Lena Olofsson
Rånnamåla Hagalund
36297 Linneryd
Tel: 072 426 6882

Ps. om du inte får något svar när du ringer, tala in ett meddelande så ringer jag upp.