Medeltida marknad under Killebomfestivalen

Killebomfestivalen

Medeltida marknad under Killebomfestivalen nu tillbaka till kyrkan. Få en känsla av medeltiden. Lördagen den 8 juli, då är vi utställare tidsenligt klädda och några utför dessutom sitt hantverk på plats.

Extra rymligt Nyckelskåp målad med oljefärger

Killebom 2017 erbjuder även ett varierat utbud av artister. Musik, poesi, humor och familjeföreställningar.

Sölvesborgs stadsfest är fest i fem dagar med början den 5 juli.  Onsdag marknad. Under torsdag invigs hela festivalen med allsång, magic och musik på torgscenen. Allsången leds av Anton Hagman känd från årets Melodifestival. Fredagen blir återigen en heldag för hela familjen. Massor med roligheter bland annat familjeföreställning med Petterson & Findus. Lördagen bjuds på medeltida marknad vid kyrkan klockan 10-16. Sista dagen på söndag en sommarteater. Däremellan massor med musik, uppträden, magi…

morotsolja ekologisk

På lördagen visar Rånnemåla sitt hantverk under medeltida marknaden

 

Välkomna alla, liten som stor.

Lena och Ola

Hela programmet