Vårmarknad på Korrö

Vårmarknad på Korrö hantverksby. Lördag den 6 maj klockan 11-16 och söndag klockan 10-16.

Utmed 122:an mellan Eringsboda och Växjö.

Under helgen bjuds det på aktiviteter för hela familjen. Korrö hantverksby är en by med gamla anor. Corra kvarn finns med i böckerna på 1600-talet. I kvarnen kan du än idag se hur arbetet bedrevs i svunna tider. Här kan du strosa runt och kika in i de gamla byggnader såsom garveri, färgeri, såg, kvarn och handelsbod. Att gå in i handelsboden är som förflyttas i tiden, ett besök jag verkligen vill rekommendera.

Denna helg finns en mängd utställare som alla vill fira våren och då är Korrö bästa platsen. Vi kommer denna helg ha en del kanonerbjudande bara för dig med barnasinnet kvar. (ps det har vi väl alla ibland, lite till mans) nyfiken?

Hantverksbyn är en idyllisk plats. Här delar sig Ronnebyån och bildar en ö som binds samman med två gamla stenbroar. Under sommaren finns det ett stort utbud av aktiviteter.

Mer information om Korrö Hantverksby

Välkommen till Korrö vårmarknad liten som stor

Lena o Ola