Galna erbjudande på Black Friday

Galna erbjudande på Black Friday  ett fenomen från USA infaller dagen efter fjärde torsdagen i november. I år går den av stapeln den 25 november. Det började i Philadelphia nån gång före 1961 och spred sig snabbt. Det är nu USA:s största shopping och readag.

Några butiker i Sverige, började med Black Friday 2013 och har sedan dess spridit sig som en löpeld. Varför inte- det är en perfekt dag att börja köpa sina julklappar. Många butiker har kvälls öppet med både många och fina extra erbjudande.Ekologiskt Sheasmör

Välj bland vårdande hudvårdsprodukter

Rånnemåla hänger givetvis också med på denna speciella dag och öppettiderna är generösa. Under hela 24 timmar, har du möjligheten att frossa i olika erbjudande som finns på vår sida. Sköna ekologiska hudvårdsprodukter för din hud eller de omtyckta funny friends, byggsats med den giftfria leran silk clay.Byggsats till mysig björn med leran silk clay

Alla ordrar som läggs denna dag expedieras i tur och ordning med lite reservation för att vissa varor kan ta slut.

Eller välj bland våra funny friends i webbutiken