Holmsjö marknad

Holmsjö marknad med anor från 1700-talet. Som alltid går denna marknad av stapeln andra lördagen i oktober. Holmsjö finns i den norra delen av Karlskronas kommun 32 km från Karlskrona och 26 km från Emmaboda.

Många besökare tar tåget till denna marknad, eftersom tåget stannar, inte långt ifrån marknaden. Det är ju så skönt att slippa bilen en sån här dag.

Marknaden har i princip sett ut på samma vis i många år. De gamla slitna trästånden ger marknaden den gemytliga och hemtrevliga känslan som du kan hitta på vissa ställen. Här finns de traditionella marknadskaramellerna, grillad korv, sockervadden, hoppborg för barnen.

Jag hoppas du kommer och hälsa på för vi har laddat upp med massor. Honungen 12 sorter du får smaka på, den omtyckta leran där barnen får lite med sig hem, en mängd nya motiv till 3D kort och en massa annat.

holmsjö marknad
strålande sol tidig marknadsdag

Välkommen