Gullabomässan

Gullabomässan

Lördagen den 2 juli klockan 10-17 i Gullabo Hembygdspark. Gullabomässan är känd för att vara en av Sveriges trevligaste mässor. Skickliga hantverkare, slöjdare, lokalproducenter konstnärer eller dylikt ochäven för hembygdsparkens fantastiska miljö.

Gullabomässan

I den lummiga parken samlas vi alla för en underbar dag. Låt dig inspireras av alla utställare. Se det gamla hantverks kunnande och njuta av allt det underbara som visas upp denna dag. När det blir dags för lite mat har du mycket att välja bland. Goda kroppkakor från Öland, grillade hjortisterband eller en bit smaskig smörgåstårta.

Naturell honung
sommarhonung när den är som bäst

Vi kommer vara på plats med alla sorters honung, kom och provsmaka vilken blir din favorit? underbar nyslungad honung, eller någon av de smaksatta sorterna apelsin citron eucalyptus chokladmint hallon mango-lime lakris eller kanske den nya för 2016, den underbart goda honungen med gräddkola

Många aktiviteter för barn kommer också att finnas, lära sig att tälja i trä eller måla med Anki, titta på den populära dockteatern eller trollkarlen Fritz Mago när han har sitt uppträde.

Är du ute efter kvalitetskläder, där varje söm är sydd med kärlek, till ditt eller dina barn så finns ethel-design på plats.

Inredning och byggnadsvård är ett årets deltema, Susanna och Jens Bondesson bland annat kända från Hus & Hem kommer med inspiration till oss

Hela familjen är Varmt välkomna till Gullabomässan i den lummiga parken