Östersjöfestivalen 2019 är som vanligt en stor folkfest i Karlshamn. Vecka 29 då bjuder staden till fest. Så sätt ett kryss i almanackan redan nu för 18, 19 och 20:e juli.

Om du gillar musik och mat, då är verkligen denna festival något för dig. Festivalen och kulturkvarteret börjar torsdagen den 18 juli men tjuvstartar redan på onsdagskvällen med en konsert.

Konserten invigs av Molly Sandén, Uno Svenningsson och Markus Krunegård på onsdagens konsert med start kl 20.00.

Hela festivalprogrammet här

I många år har vi haft förmånen att få medverka på Östersjöfestivalen och det lika roligt varje  gång. Alla glada och goa besökare, men även den sköna musiken som strömmar ut från Kulturkvarterets innergård. Musiken ljuva toner sprider sig över hela  Vinkelgatan där vi hantverkare står från torsdag- lördag mellan kl 11.00-18.00. På lördagen slutar dock hantverksmarknaden redan kl 17.00

Kom till Vinkelgatan och den gamla genuina Kulturkvarteret.

Kom och njut av doften från de utslagna rosorna, från nybryggt kaffe och de nybakta våfflorna som serveras på innergården. Ta en fika och koppla av till de sköna tonerna som de olika artisterna erbjuder.

Välkommen till oss på Vinkelgatan, se vårt hantverk och utbud. För snart tre år sedan började vi med smaksätta honung och i dagsläget har vi hela 18 sorter. Alla är givetvis smaksatta med endast naturliga ingredienser som till exempel honung med jordgubbar. Denna är god till glassen eller i ditt tevatten. En ny för i år är honung med eucalyptus, pepparmint och menthol, den är stark som en halstablett och lindrar gott i en krasslig hals. Jag hoppas du kommer och provsmaka våra små delikatesser, vilken blir din favorit? jag vet min. Håll utkik efter honungsflaggan.

Honung-Tranbär

vårt sortiment av naturell och smaksatt honung

Festivalen tillhör en av de största gratisfestivalerna i Sverige

Det går att beskriva Östersjöfestivalen på lika många sätt som den har besökare. Och har du besökt festivalen minns du säkert dofterna från högblom och stekt sill. Musiken på gågatorna, marknadsgycklet, kulturkvarteret, hamnlivet, lättsinnet och den härligt glada trängseln.

Hjärtligt välkommen till Karlshamn, Östersjöfestivalen och framför allt Vinkelgatan