Linneryd marknad 2017

Den  30 september är det åter dags för Linneryd marknad 2017. Marknadplatsen ligger på Björkparkens gamla festplats. Du finner den  utmed länsväg 122 mellan Linneryd och Älmeboda. Många besökare har minnen från festplatsens glansdagar. Varje år vid den traditionella höstmarknaden, så blir denna plats återigen en festplats för hela familjen.

De kulturmärkta träbodarna är från sent 1600-tal. De har en härlig grå patina och används varje år på marknaden.

Denna marknad är lite speciell, besökarna kommer tidigt. Många av de vet att i en av de gamla bodarna kan du köpa hembakad ostkaka. Äta direkt med sylt och grädde eller köper du dig med dig hem. Är du sugen på ostkakan får du komma tidigt för den går åt fort.honung

Denna dag träffas man och umgås gammal som ung. Äter gott och mår gott.

Rånnemåla står vid grusvägen, mitt emot de härliga gamla gistna träbodarna och den goda ostkakan. Vi blir glada om du vill komma och provsmaka årets honungsskörd. Även provsmaka den nya honungsserie, vilket har blivit sommaren storsäljare. Nu kan du välja och vraka från ett stort utbud från Le Suh och Starform. Ett litet tips! Klicka på länken nedan, titta på sortimentet i godan ro, lämna ett meddellande  om vad du vill ha. Sms:a eller maila i god tid innan. Hämta sedan på marknaden.

Klicka här för se sortiment 3D motiv från Le Suh

Utförsäljning fortsätter på utvalda produkter med oslagbara priser.

Linneryds marknad vid Björkparken är ingen stor marknad, men den är gemytlig och trevlig. Om vädergudarna är med oss denna dag så blir det en underbar dag. En fest för hela familjen så ta chansen och kom till denna marknad och var med oss.

Välkomna