Karlskrona Torgfest 2017

Karlskrona Torgfest 2017 går av stapeln lördagen den 16 september mellan kl 10-16. En heldag för hela familjen. Nyskördade färska råvaror, närodlad mat, blommor, konst och hantverk. Nöjen för hela familjen.

Naturell honung
sommarhonung när den är som bäst

Nu är våran honungssäsong över och arbetet med att slutskatta samhällena och fodra in är nu i full gång. Kom till Karlskronas torgfest och smaka av skörden från sommaren blommor. Söker du något pyssel till dina små så passa på.  Många varor är med oslagbara priser. Lådan med 10 kronors pyssel är också välfylld så passa på och köp till dina små eller barnkalaset.

Denna dag är en fest för hela familjen. Här finns mycket du kan se och eventuellt köpa. Allt från honung, blommor, bröd, grillat, rökt till kläder, smycken, hudvårdsprodukter med mera

Givetvis finns det även en mängd aktiviteter för barnen det är ju en fest för hela familjen.

Läs mer här

Välkomna alla liten som stor

Lena o Ola