Byxelkroks marknad

Lördag och söndag 29 och 30 juli blir det äntligen dags för Byxelkroks marknad 2017.

Under några år hade vi en sjöbod i Byxelkrok, sedan dess är en liten bit av hjärtat kvar i byn. Denna lilla by som även kallas för kroken är som en lisa för själen. Du har allt från försäljning i de små mysiga sjöbodarna, naturen och stillheten. En fantastisk solnedgång som kan avnjutas till god mat. Du behöver inte vara hungrig och leta efter matställen. Här har du världens godaste pizza på Petters restaurang och pizzeria. Varmrökt lax på Krokens Sallad & Fisk. Hemlagad hamburgare på Hamnpuben med mera. Jag kan varmt rekommendera alla.

Det går färjeförbindelse från Oskarshamn till Byxelkrok varje dag. För dig som vill förgylla dagen ytterligare eller som vill korta ner bilkörningen en aning.

Rånnemåla Änglaskog hittar du på vänster sida vid sjöbodarnas en kväll i krokenbörjan i närheten av hamnkontoret. Honung, hudvårdsprodukter och hantverk. Massor med pyssel till oslagbara priser. Kanske även en liten överraskning till barnen.