Julhelg på Eriksberg

Julhelg på Eriksberg. En julmarknad som varit en tradition sedan 1991, i en unik herrgårdsmiljö.

Eriksberg är sedan 1976 ett naturreservat i Karlshamns kommun. Det består av drygt 915 hektar inhägnat är Nordens största safaripark och ett av norra Europas största vilthägn

Den 10 och 11 december klockan 10-16 är det dags för en underbar julmarknad. Ingen entréavgift utan du kör själv in på området och parkera vid gården. Har du tur kan du se några av alla de vilda djuren som finns i parken, kronvilt, dovvilt, davidshjort, vildsvin, visenter eller mufflonfår.

När du sedan kommit fram till julmarknaden finns här ett 30-tal utställare och Eriksbergs egna vilt produkter. Här har du möjlighet att provsmaka och köpa hem alla godsakerna till din julhelg.

Denna helg blir en helhetsupplevelse för alla sinnen.  För smak och dofter men även en njutning för ögat. Marschaller som tänds på kvällen, stämningen och alla vi utställare som vill förmedla känslan av den kommande julen

julkort
Ett riktigt GOD JUL önskar vi dig

Vi är med på Eriksberg denna helg och visar upp vårt hantverk, hudvårdsprodukter, honungen, vår omtyckta honungssenap, den bästa på skinkan och julbordet. Detta blir för oss den sista marknaden för året. Snart är det jul.  Du kommer väl?

Hjärtligt välkomna