Black Friday 25 november

Black Friday 25 november ett fenomen från USA infaller dagen efter fjärde torsdagen i november. I år går den av stapeln den 25 november. Det började i Philadelphia nån gång före 1961 och spred sig snabbt. Det är nu USA:s största shopping och readag.

Några butiker i Sverige, började med Black Friday 2013 och har sedan dess spridit sig som en löpeld. Varför inte- det är en perfekt dag att börja köpa sina julklappar. Många butiker har kvälls öppet med både många och fina extra erbjudande.3D motiv katt med julkulor

Välj bland våra 3D motiv

Rånnemåla hänger givetvis också med på denna speciella dag och öppettiderna är generösa. Under hela 24 timmar, har du möjligheten att frossa i olika erbjudande som finns på vår sida. Sköna ekologiska hudvårdsprodukter för din hud ellervarför inte prova 3D motiv. Du bygger snabbt upp motivet med självhäftande häftkuddar.Ringbloms salva

Alla ordrar som läggs denna dag expedieras i tur och ordning med lite reservation för att vissa varor kan ta slut.

Eller välj naturliga hudvårdsprodukter i vår webbutik