Kanonpriser på Black Friday

Kanonpriser på Black Friday. Denna dag är ett fenomen från USA och infaller dagen efter fjärde torsdagen i november. Började i Philadelphia nån gång före 1961 och spred sig snabbt. Det är nu USA:s största shopping och readag.

Några butiker i Sverige, började med Black Friday 2013 och har sedan dess spridit sig som en löpeld. Varför inte- det är en perfekt dag att börja köpa sina julklappar. Många butiker har kvälls öppet med både många och fina extra erbjudande.

Välj bland vårdande hudvårdsprodukter

Rånnemåla hänger givetvis också med på denna speciella dag ochRingbloms salva öppettiderna är generösa. Under hela 24 timmar, har du möjligheten att frossa i olika erbjudande som finns på vår sida. Bara för dig ges kanonpriser på speciellt utvalda hudvårdsprodukter. som inte detta var nog får du dessutom kanonpriser på silk och foam clay. Alla ordrar som läggs denna dag expedieras i tur och ordning med lite reservation för att Bygg den läckraste gula sportbilenvissa varor kan ta slut.

Eller fynda barnlera i webbutiken