Black friday

Black friday ett fenomen från USA infaller dagen efter fjärde torsdagen i november. Började i Philadelphia nån gång före 1961 och spred sig snabbt. Det är nu USA:s största shopping och readag.

Några butiker i Sverige, började med Black Friday 2013 och har sedan dess spridit sig som en löpeld. Varför inte- det är en perfekt dag att börja köpa sina julklappar. Många butiker har kvälls öppet med både många och fina extra erbjudande.

Välj bland vårdande hudvårdsprodukterEkologisk Sheasmör med lavendel

Rånnemåla hänger givetvis också med på denna speciella dag och 3D motiv nalle med tomteluvaöppettiderna är generösa. Under hela 24 timmar, har du möjligheten att frossa i olika erbjudande som finns på vår sida. Alla ordrar som läggs denna dag expedieras i tur och ordning med lite reservation för att vissa varor kan ta slut.

Eller bland våra 3D motiv i webbutiken

julkort