Marknad vid Bergdalahyttan

Marknad vid Bergdalahyttan den 29 oktober kl 10-16 i den mysiga glashyttan. Både inne i glashyttan och utanför finns olika knallar.

Inne i hyttan blir det  visning av glasblåsning och här har det blåsts glas sedan 1889. Har du en kanna i klarglas med blå kant, då har du glas från Bergdala. Ta chansen och titta på Bergdalas egen unika kollektion. När du blir hungrig eller törstig  finns fika och annat gott att köpa av Evas hyttcafe.

Nu när hösten kommit och det blivit mörkare ute är det gott att krypa upp i soffan med en god kopp te. Här har du chansen att provsmaka av alla våra sorter, vilken blir din favorit? Naturell eller smaksatt, du får prova dig fram.silk clay

Alla med barnasinnet kvar får prova vår omtyckta lera och även få lite med sig hem.

Läs mer här

Hoppas vi ses

Lena