Byxelkroks marknad 2016

Lördag och söndag 30 och 31 juli blir det äntligen dags för Byxelkroks marknad 2016.

Under några år hade vi en sjöbod i Byxelkrok, sedan dess är en liten bit av hjärtat kvar i byn. Denna lilla by som även kallas för kroken är som en lisa för själen. Du har allt från försäljning i de små mysiga sjöbodarna, naturen, stillheten och en fantastisk solnedgång till god mat på många ställen. Du behöver inte vara hungrig och leta efter matställen. Här har du världens godaste pizza på Petters restaurang och pizzeria, varmrökt lax på Krokens Sallad & Fisk, hemlagad hamburgare på Hamnpuben med mera.

Det går färjeförbindelse från Oskarshamn till Byxelkrok varje dag. För dig som vill förgylla dagen ytterligare eller som vill korta ner bilkörningen en aning.

Rånnemåla Änglaskog hittar du på vänster sida vid sjöbodarnas en kväll i krokenbörjan i närheten av hamnkontoret. Honung hudvårdsprodukter hantverk och en massa pyssel. Kanske även en liten överraskning till barnen