Välkommen till Rånnemåla Änglaskog

 

Varmt välkommen till våran butik

Som du säkert redan vet så är honung skogens guld men visste du att honungen smakar olika beroende från vilken blomma biet dragit nektar ifrån. Med nektar från äppelblomman, maskros och hallon mild ljus honung till ljungens mörka starka arom. Honungen finns även smaksatt från gräddkola till ingefära. Rånnemåla Änglaskogs honung  är insamlat av våra egna bin runt om i Smålands sköna idyll.

rånnemåla änglaskog
smultronstället i skogen

Rånnemåla tillhör Tingsryds kommun, ligger mitt emellan Tingsryd och Linneryd. En liten stuga med skogen och naturen som närmsta granne.

Närheten till naturen speglas i hela vårt sortiment

Egen tillverkade hudvårds produkter där inga parabener, mineraloljor eller syntetiska ämnen används, endast ekologiskt naturliga oljor, blomblad, kryddor eller naturliga aromer. Sköna dryga tvålar utan eller med doft till. Tvålar som vårdar din hud. Tvålen, ringblomssalvan, läppbalsam, fotsaltet är några av våra storsäljare.

Holistic

Holistic vill hjälpa dig att leva ditt liv i balans, må bra till både kropp och själ.  Ambitionen är produkterna med så få tillsatser som möjligt.  GMO-fritt, mjölk- och glutenfritt, kvalitet tillverkning enligt HACCP

Foam clay och Silk clay

Foam clay, silk clay, leran som lufttorkar passar både liten och stor. Känn känslan med den mjuka sköna giftfria leran, fastnar på de flesta underlag utan lim. Ut i naturen, plocka stenar, grenar eller använd det du har hemma. Lek och släpp loss din kreativa lust och skapar glädje.

3D ark från Le Suh

Skapar glädjen kan du också få om du testar 3D korten från Le Suh. Underbara motiv, välj bland de utstansade, bara att tryckas ut och montera ihop eller de lite mer tidskrävande 3D arken där du själv klipper ut motiven. Dekoreras med olika stickers från Starform, dekoreras med färger eller vad du känner för. Glädjen är stor att ge bort ett kort du själv har gjort det kanske blir till en lönsam hobby.

Gör enkla hudvårdsprodukter med ingredienser från skafferiet.

Du som känner för att gå en kurs, eller om ni är några stycken, kanske avtacka en jobbarkompis, sy gänget eller en gåva till någon du tycker om. Du är varmt välkommen till Rånnemåla Änglaskog att göra sköna hudvårdsprodukter för din hud.

Till en liten stuga med skogen, fågelkvittret och närheten till naturen.

Lena